Bristolissa on ollut useampia mielenosoituksia kahden viikon sisään, jossa mellakkavarusteisiin pukeutuneiden poliisien läsnäolo on ollut erittäin vahva. Poliisien yritys ehkäistä joukkojen osallistumista protesteihin ei ole vaikuttanut joukkojen haluun ja tarpeeseen taistella. Ensimmäinen mielenosoitus 21. maaliskuuta äityikin väkivaltaiseksi, kun noin 500 ihmistä marssi Bridewellin poliisiasemalle ja sytytti poliisiautoja tuleen, kun poliisi kielsi heitä osoittamasta mieltään koronapolitiikan nojalla. BBC raportoi pidätyksistä joita poliisi teki jälkikäteen tapauksen seurauksena.
Toinen mielenosoitus, jossa joukot kävivät laskemassa kukkia Sarah Everardin muistoksi järjestettiin Bristolin keskustassa. Sarah joutui poliisin raiskaamaksi ja murhaamaksi, joka osoittaa jälleen, että poliisi ei suinkaan ole luotettava tai suojele naisia väkivallalta. Poliisi ei sallinut joukkojen osoittaa mieltään ja hyökkäsi rauhallisten mielenosoittajien kimppuun. 26. maaliskuuta 10 ihmistä pidätettiin, kun väkijoukko heitti lasipulloja, tiiliskiviä ja kananmunia poliiseja päin, samalla kun ilotulitteita räjäyteltiin.Viimeisin mielenosoitus, joka järjestettiin poliisiaseman edessä tämän viikon tiistaina sujui rauhallisesti. Poliisi jatkaa mielenosoittajien vainoamista. Se on julkaissut nettisivullaan kuvia mielenosoittajista ja pyytää ottaa poliisiin yhteyttä ihmisten tunnistamiseksi.
Protestit ovat uutta lakiesitystä vastaan, joka kajoaa monilta osin joukkojen mielenosoitusoikeuteen, joka todellisuudessa on jo vain illuusio, niin sanottu demoliberaali oikeus, jota on poljettu iät ja ajat. Lainsäädännön seurauksena poliisin valtuudet evätä joukkojen mielenosoitusoikeus sementoidaan kuitenkin lailla. Poliisi voi mielivaltaisesti rajoittaa mielenosoittamista, jos se näkee, että siitä on vakavaa haittaa järjestykselle, omaisuudelle tai yhteisön elämälle. Käytännössä se voi jo etukäteen kieltää mielenosoituksia, muuttaa mielenosoitusten reittejä, päättää milloin protestit alkavat ja loppuvat, asettaa tekaistuja äänirajoituksia jne. Kaiken huipuksi poliisi voi käyttää näitä oikeuksiaan jo yhden ihmisen mielenosoituksen kieltämiseen. Mielenosoittaminen on ”vapaus”, josta kuitenkin poliisin määräyksellä voi saada sakkoa, jopa 2500 punnan edestä. Mielenosoittajien on myös osattava jo etukäteen noudattaa rajoituksia ja ohjeita, vaikka poliisi ei näistä suoraan ilmottaisi. Kaikkein suurimman tuomion, 10 vuotta vankeutta, lainsäädännön mukaan saa vanhojen patsaiden vahingoittamisesta, joka on seurausta siitä, kun BLM protestin yhteydessä kaadettiin orjakauppias Edvard Colstonin patsas.
Maailmanvallankumouksen epätasainen kehitys on kasvanut intensiteetiltään. Brittiläinen imperialismi on selvästi ottanut uuden askeleen taantumuksellistumisen prosessissa, ristiriidassa, jossa vallankumoukselliset voimat kasvavat ja vallankumouksellinen tilanne etenee yhä loistokkaammaksi. Mitä protestit osoittavat? Koronasta huolimatta on mentävä kaduille, sillä sitä käytetään verukkeena demoliberaalien oikeuksien kieltämiseksi, vallan keskittämiseksi toimeenpanovallalle ja poliisivaltion kehittämiseksi.