Proletariaatin kansainvälisen päivän 1.5. raportti Turusta ja Tampereelta

Punalipun toimitukselle on lähetetty valokuvia Proletariaatin kansainvälisen päivän, eli Vapun 1.5. juhlinnasta ja aktioista Tampereella, sekä Turussa.

Vallankumoukselliset ovat juhlistaneet 130. kerran Proletariaatin kansainvälistä päivää 1.5., eli Vappua. Vallankumoukselliset tekivät Turun ja Tampereen kaupungeissa hautakäynnit vuoden 1918 työväenvallankumouksen marttyyrien muistomerkeillä uhmaten koronavirusta. Haudoilla ollaan kuultu Punalipun toimituksen saamien tietojen mukaan innostavia puheita, joissa on korostunut Vapun internationalistinen henki ja vallankumouksellinen sisältö, se että työväenluokka on kansainvälinen ja sen kamppailu yhteinen ja että tämän kamppailun johtoon on astumassa marxismi-leninismi-maoismi, pääasiassa maoismi.

Kansainvälisen kommunistisen liikkeen julkilausuma Proletariaatin kansainvälisen päivän 1.5. tiimoilta on luettavissa tästä.

Tampere:

Kuvassa vallankumoukselliset Tampereella pitävät käsissään valokuvia kansainvälisen kommunistisen liikkeen merkkihenkilöistä: Puheenjohtaja Gonzalo (keskellä), Tohtori Sernas (oikealla) ja Toveri Taita Manuel (vasemmalla).Banderollissa lukee: “Taistele ja tee vastarintaa!”

Maalaus Tampereelta: “On oikein kapinoida!”

Turku:

Vallankumoukselliset Turussa punaisten muistomerkillä.

Banderolleja Turussa, joissa lukee: “Ei lomautuksia, työn ja palkkojen puolesta, porvarit maksakoot!” ja “Poliittisten oikeuksien puolesta, alas poikkeuslait!”

 

Myös julisteita on jaettu Turussa: “On oikein kapinoida!”

 

 

This entry was posted in Yleinen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.