Tampere: Solidaarisuudenilmaus Meksikoon tohtori Sernasin katoamisen 2. vuosipäivän johdosta

10. toukokuuta 2020 tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Meksikon vanha valtio laittoi tohtori Sernasin katoamaan. Tämän johdosta, vastaten yhtä pitkään jatkuneeseen, Meksikon vallankumouksellisen liikkeen kutsumaan kansainväliseen kampanjaan, ryhmä tamperelaisia vallankumouksellisia ja internationalisteja kokoontui lauantaina 30.6. lähettämään solidaarisuusterveisensä Meksikoon.

Saamamme tiedon mukaan paikalla kuultiin puhe, jossa muistutettiin Ernesto Sernas Garcían kunniakkaista ansioista, totuudesta Meksikon vanhan valtion luonteesta, sekä kansainvälisen solidaarisuuden merkityksestä. Puheessa kerrottiin mm. kuinka tohtori Sernas rohkeasti ja onnistuneesti puolusti vallankumouksellisia vanhan valtion syytteiltä sen omaa rikollista toimintaa samalla paljastaen, ja kuinka tämä kansanpalvelus oli syynä hänen katoamiseensa, kuinka myös suomalaiset imperialistit, isoimpana Nokia, riistävät Meksikossa vanhan valtion väkivallan ja terrorin turvin, ja kuinka tärkeää on antaa kaikki mahdollinen tuki vallankumoukselliselle liikkeelle Meksikossa.

Meksikon vallankumouksellinen liike, jonka ruumiillistuma on Kansanvirtaus – Punainen aurinko (Corriente del Pueblo – Sol Rojo), jatkaa marssiaan maailman ainoan hegemonisen supervallan (jenkki-imperialismin) “takapihalla” kaikista vaikeuksista huolimatta. Sellainen taistelu todellakin ansaitsee kaiken uhrautuvaisuuden, sellaisen mitä tohtori Sernas on antanut, ja millaista on ikuisesti muistettava ja ylistettävä.

Sol Rojon nettijulkaisu: https://solrojista.blogspot.com

Aiheesta ja yleisemmin Meksikosta aiemmin suomeksi julkaistua:

Yhtykää kaikuna kansainväliseen vaatimukseen – esittäkää Ernesto Sernas García elävänä!

Oaxaca: Sol Rojo julistaa uusien taisteluiden alkavan!

Terveys- ja hygieniakomiteoiden toiminnasta (englanniksi)

Terveys- ja hygieniakomiteoista (espanjaksi + video)

This entry was posted in Uutiset, Yleinen. Bookmark the permalink.