Ranska: Solidaarisuutta Palestiinalle ja Georges Abdallahille

Nuorten vallankumouksellisten (Jeunes Révolutionnaires) tekemät graffittit.

JR France GIA Palestine 2020

Ranskassa on jälleen kampanjoitu vallankumouksellisen Georges Abdallahin vapauttamiseksi ja osoitettu solidaarisuutta Palestiinan vapaustaistelulle. Georges Ibrahim Abdallah liittyi Libanonin vallankumoukselliseen aseelliseen joukkoon (Lebanese Armed Revolutionary Factions, LARF), jonka johtaja hänestä tuli myöhemmin. LARF oli marxilais-leniniläinen joukko, joka oli aktiivinen Libanonin kansalaissodassa. Se kohdisti myös hyökkäyksiä Ranskan, Jenkkien ja Israelin viranomaisiin Libanonissa ja Länsi-Euroopassa.

La Causa du peuple (suom.Kansan aate) on välittänyt tietoa kampanjasta Georges Abdallahin vapauttamiseksi.Laaditussa kannanotossa vaaditaan Abdallahin vapauttamista välittömästi. Ranskan oikeusministeri Nicole Belloubet julisti 25.3. valtion päätöksestä vapauttaa ennenaikaisesti useita tuhansia vankeja koronaviruspandemian seurauksena, tämä on yksi syy, miksi Abdallahin vapauttamista vaaditaan jälleen oikeutetusti.

Georges Ibrahim Abdallah tuomittiin 24. lokakuuta 1987 elinkautiseen vankeuteen Lyonissa. 69- vuotias Georges Abdallah on ollut vangittuna 36 vuotta, tämä on pisin vankeusaika poliittiselle vangille Euroopassa. Georges Abdallahin vankina pitäminen on vastaan Ranskan lakia. Vangit ovat lain mukaan oikeutettuja pyytämään vapauttamista maksamalla takuumaksun kuluneen 15 vuoden tuomion jälkeen. Lisäksi Ranskan laissa on asetus pisimmästä sallitusta vankeusajasta, joka on 18 vuotta. Tämän Abdallah on jo istunut ajat sitten. Abdallah olisi voitu vapauttaa jo vuonna 1999, mutta pyynnöt vapauttamisesta on hylätty kerta toisensa jälkeen. Abdallahin vangitsemista pidetäään hyvin hämäränä ja siihen liittyy todistetusti Ranskan valtion suorittamia konspiraatiotoimia.

https://www.jeunesrevolutionnaires.org/wp-content/uploads/2019/05/47167937_1892412380813423_879971535467577344_n.jpg

Juliste, joka on julkaistu Jeunes Révolutionnaires nettisivulla.

 

This entry was posted in Maailma, Uutiset, Yleinen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.