Turku ilman natseja 16.8.

Turkuun kerääntyy kolmantena vuonna peräkkäin antifasisteja ympäri Suomea vastustamaan fasismia ja Kansallismielisten liittouman järjestämää 188 kukkavirta tapahtumaa. Kansallismielisten liittouma on fasistinen koalitio, jonka jäseninä on niin Pohjoismaisen vastarintaliikkeen-, Soldiers of Odinin-, Suomen Sisun-, kuten myös fasistien parlamenttisiiven, Perussuomalaisten jäseniä.

Kansallismielisten liittouma on käyttänyt kukkavirtatapahtumaa oman fasistisen ideologian levittämiseen. On nähtävä miten Kansallismielisten liittouma edustaa fasismia Suomessa, sekä, mitä fasismi on ja mitkä ovat sen poliittiset päämäärät.

Fasismi on imperialismin kaikkein riisutuin ja taantumuksellinen poliittinen liike, so. kaikkein taantumuksellisin, kaikkein sovinistisin, finanssipääoman avoin terroristinen diktatuuri., ts. porvariston diktatuurin erityinen hallintomuoto. Fasismi on vastavallankumouksellista ja sitä käytetään tukahduttamaan kansanjoukkojen oikeutettua kapinaa porvariston diktatuurin puolustamiseksi.

Imperialismin kriisin syventyessä, jonka prosessia elämme jatkuvasti, taantumus tulee näyttämään rumimmat kasvonsa. Kun finanssipääoma on pulassa, porvaristo tulee tarvitsemaan fasisteja. Tämä tapahtuu hitaasti tai nopeasti yhteiskunnan fasisoitumisen prosessissa.

Fasistit ovat todellisia kansanvihollisia, raivotautisia rakkikoiria, joita tulee vastustaa aina ja kaikkialla. Antifasistisen vastarinnan tulee näkyä teoissa, kaduilla ja työpaikoilla. Antifasismi on taistelua ja järjestäytymistä. Fasismilla ei ole antaa yksinkertaisesti mitään muuta kansanjoukoille kuin ”isänmaallisuudella” kuorutettua riistoa ja kurjuutta. Emme yksinkertaisesti voi sallia fasistien marssimista kaduilla! Emmekä voi odottaa, että tämä vastarinta tipahtaa meille taivaista tai eduskunnan kabineteista, vastarinnan pitää tapahtua nyt meidän, kansan toimesta.

Emme saa koskaan tuudittautua parlamentarismin illuusioon, siihen, että porvariston diktaaturia tultaisiin aina järjestämään ”demokraattisesti”, että kansan demokraattiset oikeudet säilyisivät koskemattomina, että työväenluokan järjestäytymisvapaus ja itsenäisyys olisivat itsestäänselvyyksiä. Fasistien demagogia pyrkii lyömään kuilun maailman proletaarien väliin, jolla se pyrkii sementoimaan imperialistisen järjestyksen maailmalla, jossa kourallinen maita elää yltäkylläisyydessä, kun taas suuri enemmistö ainaisessa ja syvimmässä puutteessa, alennuksen tilassa. Siksi antifasismi on proletaarista, siksi se on myös internationalismia.

Kehoitamme siis kaikkia vallankumouksellisia liittymään joukkoon vastustamaan fasisteja 16.8. Vanhalle Suurtorille klo 13-16!

Olkaa rohkeita, joukoissa on voimaa!

Murskatkaa fasistit, imperialistit ja kaikki taantumukselliset hirviöt!

On oikein kapinoida!

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.