Taantumus murhasi kaksi tyttöä Paraguayssa ja peitti tekonsa käyttämällä tekosyynä koronaa

Argentiinan lakimiesten ja asianajajien kilta on julkaissut julkilausuman 3.syyskuuta, jossa tuomittiin taantumuksen suorittamat kahden tytön murhat, joka on osa taantumuksellisen valtion hyökkäystä useita vuosia aseellista taistelua käynyttä Paraguayn kansan sissiarmeijaa (Marxilais-Leniniläinen) vastaan.

Taantumus yritti peitellä murhat pukemalla alaikäisten ruumiit uniformuihin, peitti ne ja ilmoitti ”koronavirusvaarasta”, vaikka tytöt olivat todellisuudessa kuolleet aseellisessa taistelussa, joka tapahtui taantumuksellisen armeijan ja kapinallisryhmän välillä.

Murhatut 11-vuotiaat tytöt, María del Carmen Villalban ja Liliana Villalban, olivat sissiarmeijan taistelijoiden lapsia. Täten heidän piti jo varhaisessa iässä paeta Argentiinaan, välttääkseen vainon, jota useat vallankumouksellisten perheet kokevat. Argentiinasta Paraguayihin tytöt tulivat viettämään sukulaisen syntymäpäiviä.

Nämä murhat eivät suinkaan ole harvinainen tapahtuma, ei Paraguayssa eikä maailmalla, jossa kansanmurhia tapahtuu päivittäin niin piittaamattomuuden kuin suoran taantumuksellisen väkivallankin seurauksena. Siksi, on välttämätöntä tuomita Paraguayssa käydyt sodat kansaa vastaan ja osoittaa luokkasolidaarisuutta kaikkia niitä kohtaan, jotka ovat päättäneet verellään taistella sortoa ja hyväksikäyttöä vastaan! Toistan tunnukset:

Solidaarisuutta tyttöjen María del Carmenin ja Lilianan perheille!

Solidaarisuuttta Paraguayssa kamppailevan kansan kanssa!

Alas taantumuksellinen ja kansaa murhaava hallitus!

Eläköön proletaarinen internationalismi!

This entry was posted in Uutiset. Bookmark the permalink.