Kannanotto Punaisten naisten komitealta Hampurista: Alas imperialistinen sota! Saksalaiset sotajoukot pois Itä-Euroopasta ja maailmasta!

Julkaistuamme toimituksemme ajankohtaisen kannanoton, julkaisemme saamamme suomennoksen kannanotosta Punaisten naisten komitealta Hampurista. Alkuperäinen saksaksi ja englanniksi.

Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen!

 

Alas imperialistinen sota!

Saksalaiset sotajoukot pois Itä-Euroopasta ja maailmasta!

 

Imperialistisen Venäjän hyökkäys Ukrainaan on epäoikeutettua sotaa, se on imperialistivallan tyly aggressio sorrettuun maahan ja tulee tuomita. Venäjän asevoimien tulisi palata kotimaahansa, ja Putin ja hänen klikkinsä tulisi vetää vastuuseen Venäjän kansan edessä rikoksistaan. On synkkä valhe, että tämä sota olisi Venäjän kansan etujen mukaista, päinvastoin, se tekee Venäjästä vain riippuvaisemman kiinalaisesta sosiali-imperialismista. Venäläisen imperialismin kädet irti Ukrainasta!

Venäjän imperialismin hyökkäys on suora tulos vuosikymmenen pituisesta Venäjän saarrosta jenkki-imperialismin ja sen NATO:ssa olevien apurien toimesta sekä sen jatkuvista yrityksistä hävittää Venäjän ydinasesuorituskyky. Koko maailma on nähnyt, kuinka jenkki-imperialistit, juonitellen brittiläisten, ranskalaisten ja saksalaisten imperialistien kanssa, ovat aseistaneet Ukrainan regiimiä ja kaikin mahdollisin tavoin työntäneet sitä enemmän ja enemmän konfliktiin Venäjän kanssa. Suuri nukkemestari tämän konfliktin takana on jenkki-imperialismi. Alas maailman kansojen päävihollinen: jenkki-imperialismi!

Nykyinen Ukrainan regiimi on kansallisten petturien, ulkomaisten imperialistien agenttien jengi, joka käyttää fasistisia legioonia pyrkimyksessään pysyä vallassa ja murskata kaikki työväenluokan ja Ukrainan kansan vastarinta. Se asennettiin valtaan saksalaisten tukemalla vallankaappauksella, ja nämä rikolliset toimivat nyt jenkki-imperialismin etujen esitaistelijoina sen yhteenotossa venäläisen imperialismin kanssa. Ei tukea Kiovan maanpetosregiimille!

Saksalainen imperialismi ei ole halunnut tätä konfliktia tällä hetkellä, se tekee heille vaikeammaksi kehittää heidän omia suunnitelmiaan, mutta ollen verenimijöiden kyyninen jengi, johtajanaan Mafioso Scholz, juonittelujen ja likaisten diilien mestari, he yrittävät hyötyä tilanteesta niin paljon kuin mahdollista. Saksalaiset joukot Itä-Euroopassa, jotka jälleen kerran – kuten Hitler-fasistit – seuraavat kansanmurhanhimoisen Saksalaisen ritarikunnan jalanjäljillä, tulisi välittömästi vetää takaisin. Bundeswehr on saksalaisen imperialismin armeija ja se tulisi riisua aseista ja korvata proletariaatin ja kansan yleisellä aseistamisella. NATO on sotaalietsovien murhaajien jengi ja se tulisi tuhota. Alas saksalainen imperialismi: saksalaiset sotajoukot pois Itä-Euroopasta ja maailmasta!

Proletariaatilla ja Ukrainan ja Venäjän kansoilla ei ole mitään voitettavaa imperialistisessa sodassa, he eivät ole muuta kuin tykinruokaa tai osa ryöstösaaliista tässä kiistassa vampyyrien kesken. Olemme varmoja, että proletariaatti ja kansat molemmissa maissa muistavat ne ikuiset siteet, jotka taottiin verellä Lokakuun suuressa vallankumouksessa, proletariaatin diktatuurin puolustuksessa, sosialismin rakentamisessa ja erityisesti Neuvostoliiton Suuressa isänmaallisessa sodassa. Meidän veljemme ja siskomme Ukrainassa ja Venäjällä ovat jälleen kerran nostava korkealle Leninin ja Stalinin lipun ja rekonstituoivat Kommunistisen Puolueensa, jota ohjaa marxismi-leninismi-maoismi ja pyyhkivät pois uudet tsaarit ja imperialismin nuket kansansodalla. Kauan eläköön ystävyys proletariaatin ja Ukrainan ja Venäjän kansojen välillä – Alas riistäjät ja sortajat!

Työläisten ja tämän maan kansan täytyy torjua imperialistinen sota ja tehdä kaikkensa estääkseen saksalaisen imperialismin joukkojen osallistumisen konfliktiin, ja jos se silti tapahtuu, heidän tappionsa on ainoa etumme. Niin kauan kuin maailma on jaettu sortaviin ja sorrettuihin maihin, ja se tulee olemaan siten niin kauan kuin imperialismi on olemassa, niin niin kauan tulee aina olemaan sotia. Meidän täytyy hankkiutua eroon riistäjistä, vain siten voi tulla rauha. Taistelun ei tulisi olla kansojen välillä vaan näitä nykyaikaisia orjanomistajia vastaan, jotka hallitsevat nykyistä maailmanjärjestelmää. Luokka luokkaa vastaan – sota sotaa vastaan!

Punaisten naisten komitea Hampuri

24. helmikuuta 2022

This entry was posted in Käännökset, Kannanotot. Bookmark the permalink.