INTIA – Toveri Ajith on vapaa: Eläköön Intian kansansota!

Toveri Ajith vangittiin Intian taantumuksellisen valtion toimesta vuoden 2015 maaliskuussa.  Intian kommunistinen puolue (maolainen) on luonnehtinut tätä takaiskua suureksi menetykseksi kansansotaa johtavalle puoleelle.

Pilvien takaa pilkottaa kuitenkin jälleen voiton kajastus, kun toveri Ajith vapautettiin vankilasta 23. Heinäkuuta, 2019. Tämä on suuri voitto Intian kansansodalle, sekä koko maailman anti-imperialisteille ja vallankumouksellisille. Intian kansansota on voittamaton, eikä yli 10 vuotta kestänyt vastavallankumouksellinen offensiivi ole kyennyt sitä tukahduttamaan. Tämä myönnytys taantumuksellisen Intian valtion suunnalta on selvä osoitus Intian kansansodan elinvomaisuudesta, jota Intian kommunistinen puolue (maolainen) johtaa.

Kansainvälinen kommunistinen liike on nostattanut laajan kansainvälinen solidaarisuuskampanjan vangittujen tovereiden vapauttamisen puolesta, sekä Intian kansansodan tukemiseksi. Sen tuloksia voi seurata täältä.

Punalipun toimitus haluaa osoittaa punaisen tervehdyksen Intian urheille vallankumouksellisille ja taistelevalle kansalle tämän voiton puolesta, joka on saavutettu suurten haasteiden ja taantumuksellisen sorron oloissa. Haluamme jakaa proletaarisen internationalismin nimissä tämän uutisen Suomen köyhimmille ja taistelunhaluisille joukoille kasvattaaksemme tietoisuutta maailmaa ravisuttavista kansansodista, sekä sytyttääksemme maailmanvallankumouksen preeriatulen myös kotimaassamme Suomessa osana maailmanvallankumousta.

Kuten puheenjohtaja Mao opettaa, kansa seuraa voittajien logiikkaa nousten aina uudestaan jaloilleen, selättäen vastavallankumouksen sen eteen heittämät haasteet aina lopulliseen voittoonsa asti, kun taas imperialistit ja taantumukselliset kulkevat kohti väistämätöntä tappiotaan.

Seinässä lukee punaisella: “vapauttakaa poliittiset vangit Intiassa, tukekaa Intian kansansotaa” Iskulausetta koristaa punainen sirppi ja vasara.

Tukekaa Intian kansansotaa!

Vapauttakaa poliittiset vangit Intiassa!

Eläköön kansainvälinen solidaarisuus! Lal salam!

This entry was posted in International, Maailma, Uutiset and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.