Perun kansanliike: PUHEENJOHTAJA GONZALO ON LYÖNYT TAANTUMUKSELLISEN SUUNNITELMAN ANTAA LOPULLINEN ISKU KANSANSODALLE!

Julkaisemme epävirallisen suomennoksen tärkeästä kirjoituksesta (käännetty englannista):

Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen!

PUHEENJOHTAJA GONZALO ON LYÖNYT TAANTUMUKSELLISEN SUUNNITELMAN ANTAA LOPULLINEN ISKU KANSANSODALLE!

Puheenjohtaja Mao Tse-tung on opettanut meille aivan oikein, että sodalla on kiintiö; se on sodan perusperiaate joka saa meidät näkemään, kuinka yleinen etu välttämättä vaatii osan uhraamisen. Näinä kansansodan kahdeksana vuotena verta on vuodatettu anteliaasti; puoluejohtajia, puoluekaadereita ja militantteja, meidän kanssa lähimmin työskennelleitä joukkoja ovat antaneet elämänsä, verensä; Mutta milloinkaan sitä ei ole vuodatettu näillä mailla niin sankarillisesti ja historiallisesti, koskaan nämä maat eivät ole nähneet kuinka niin punainen veri kuin meidän, vallankumouksellisten ja kommunistien, on virrannut saadakseen Uuden vallan kantamaan hedelmää keskuudessamme, mutta se on virrannut anteliaasti myös valaistakseen maailmaa, sillä niin se tekee.

Useita nuoria elämiä on tullut niitetyksi, mutta taantumus unelmoi jos se uskoo vain yksinkertaisesti niittäneensä ne; sillä sankarillinen, tietoinen omistautuminen valitulle asialle on johtanut toverit, taistelijat ja kansanpojat saavuttamaan korkeimman ilmaisun mitä voi antaa sen kannattamiseksi mihin uskoo: antaa oman elämänsä. Nämä ovat sankarillisia elämiä, hyvin elettyjä, kunniakkaasti sijoitettuja ja, ennen kaikkea, sinetöidyt taistelukentällä kommunismia kylväen.”

(Puheenjohtaja Gonzalon puhe PKP:n 1:n kongressin avajaissessiossa, 1988)

Kansainväliselle proletariaatille ja maailman kansoille:

Viestimme valtavalla tunteella ja syvällä surulla, nyrkit kohotettuina korkealle ja laulaen sodan ja voiton lauluja, korkealle kohotettujen ja puheenjohtaja Gonzalon johtoon ja hänen kaikkivoipaan ajatteluunsa lujasti liitettyjen sirpin ja vasaran punaisten lippujen alla, että puheenjohtaja Gonzalo on antanut elämänsä haalistumattomalle marxismi-leninismi-maoismille, puolueelle ja kansansodalle korkeimmassa loistavassa taisteluhaudassa Callaon meritukikohdassa, taantumuksellisen median mukaan 11. syyskuuta 2021 kello 6.40.

Opportunistirondero Pedro Castillo Terrones’n taantumuksellisen hallituksen kommunikealla on puheenjohtaja Gonzalon fyysisen likvidoinnin päätökseenvieminen tullut virallisesti ilmoitetuksi.

Taantumuksellinen hallitus, yhdessä ministeriensä, parlamentaarikkojensa, imperialismin edustajien, sekä siviili-, sotilaallisen ja uskonnollisen taantumuksen kanssa, median kuorolla ja syvästi taantumuksellisella luokkavihalla, on virallisesti ilmoittanut puheenjohtaja Gonzalon fyysisen likvidoinnin, vietyään päätökseensä synkän taantumuksellisen suunnitelman puheenjohtaja Gonzalon fyysiseksi tuhoamiseksi, he ovat peittäneet puheenjohtaja Gonzalon kaikenlaisilla loukkauksilla, syyttäen hänen olleen “suurin kansanmurhaaja”, “julmin terroristi”, osoittaen, heidän omia sanojaan lainaten, että nyt on aika “tuhota gonzalon ajattelu”. Mutta puheenjohtaja Gonzalon oman elämän loppu on epäämättä tuominnut CIA:n-jenkkien-perulaistaantumuksen-OOL:n suunnitelman epäonnistumaan.

Ja näin tämän myötä, taantumuksellinen hallitus opportunismi päänään on riisunut yltään kaiken häilyväisen naamioinnin peittääkseen itsensä suurimmalla kansanmurhanhimoisella pahamaineisuudella ja vastavallankumouksellisella paheksunnalla, mitä sen kaikki edeltäjät kieltäytyivät ottamasta kontolleen, jäljitellen mestariaan, fasistia, kansanmurhanhimoista ja maataan myynyttä Fujimoria.

On kulunut lähes 29 vuotta puheenjohtaja Gonzalon sankarillista taistelua vallankumouksen ja hänen elämänsä puolustamiseksi taantumuksen suunnitelmilta hänen tuhoamisekseen lopullisen iskun antamiseksi kansansodalle, Perun vallankumoukselle ja maailmanvallankumoukselle.

Uhraamalla oman elämänsä puheenjohtaja Gonzalo on tehnyt tyhjäksi CIA:n-jenkkien-taantumuksen-OOL:n suunnitelman tuhota hänet puolueen ja vallankumouksen johtona, suurimpana elävänä marxisti-leninisti-maoistina maan päällä, pyrkien tahraamaan hänen maineensa revisionistina ja kapitulationistina, maoismin, kansansodan ja PKP:n luopiona. Tämä hirviomäinen ja kunniaton rikos maailman tärkeintä vallankumouksellista sotavankia kohtaan osana kansanmurhaa Perun kansaa vastaan on viety päätökseensä vastavallankumouksellisen ronderon Pedro Castillo Terronesin hallituksen mandaatilla. Lähes 29 vuotta toimeenpantu taantumuksellinen suunnitelma murskaantui aina vasten suuren proletaarisen johdon, suuren kommunistin taipumatonta ja ankaraa vastarintaa, joka tultuaan Perun vanhan valtion sotavangiksi muunsi Callaon meritukikohdan keskitysleirin korkeimmaksi loistavaksi taisteluhaudaksi.


Puheenjohtaja Gonzalo, kuten kommunistit, joukkojen taistelevat pojat näinä yli 41 Perun kansansodan vuosina, ideologialla, urheudella ja sankarillisuudella rohkeasti astuivat sodan tuliseen haasteeseen, hän antoi elämänsä kansansodalle.

Puheenjohtaja Gonzalo on voittanut suuren poliittisen, sotilaallisen ja moraalisen voiton maoismille, Perun kommunistiselle puolueelle, kansansodalle, demokraattiselle vallankumoukselle keskeytymättömällä marssilla sosialismiin ja kommunismiin, luokalle, Perun kansalle ja maailman kansoille, kansainväliselle kommunistiselle liikkeelle. Maailman kaikki kommunistit tulevat muistamaan syyskuun 11. päivän tästä suuresta ja universaalin mittaluokan historiallisesta merkityksestä.

Olemme varmoja että kommunistit, vallankumoukselliset ja maailman kansat tulevat mobilisoimaan korostaakseen tätä puheenjohtaja Gonzalon suurta tekoa elämän antamisesta uskaliaassa ja tulisessa sotahaasteessa kansansodalle sen kulminoimiseksi vallan valtaamiseen koko maassa ja siirtymiseksi välittömästi kehittämään sosialistista vallankumousta ja toisiaan seuraavien kulttuurivallankumousten kautta, aina kansansodalla, koko ihmiskunnan astumiseen ikuisesti kultaiseen kommunismiin. Kuten hän sanoi kaappaajilleen, osoittaen symbolisesti otsaansa: “Olette myöhässä, se on jo täällä!” Puheenjohtaja Gonzalo, kuten Marx, Lenin ja puheenjohtaja Mao, samoin kuin historian sankarit, jatkavat taistelujen voittamista ja palvelevat vallankumousta. He tulevat aina ansaitsemaan proletariaatin ja maailman kansojen suuren kunnioituksen ja velvollisuuden: jatkaa heidän tehtävässään. Meille se on vain entistä enemmän syytä sinnikkäästi pitäytyä kansansodassa Perun kansaa sortavien kolmen vuoren lopettamiseksi ja siirtymiseksi välittömästi vallankumouksen toiseen vaiheeseen.

Puheenjohtaja Gonzalon sankarillisen kuoleman täytyy palvella entistä voimakkaamman sysäyksen antamiseksi edelleen keskeneräiselle tehtävälle sen mutkikkaan ja vaikean tilanteen ylittämiseksi, johon kansansota astui hänen vangitsemisensa jälkeen ja pääasiassa johtuen revisionistisen ja kapitulationistisen oikeisto-opportunistisen linjan (OOL) rottien petturuudesta, mikä rakenneltiin vankiloissa jenkkien-CIA:n ja perulaisen taantumuksen avulla, rotta-Miriam päänään. OOL, joka kutsui lopettamaan kansansodan, se on, pettämään kansansodan, kieltämään puheenjohtaja Gonzalon ja maoismin ja gonzalon ajattelun, PKP:n ensimmäisessä kongressissa hyväksytyn Puolueyhtenäisyyden perusteet, kaiken vaihtokauppana paremmista vankilaoloista ja palvellakseen imperialismin ja taantumuksen suunnitelmia puoluejohdon ja gonzalon ajattelun tuhoamiseksi, palvellen puheenjohtajan absoluuttista ja alituista eristämistä. Ensin toistaen “rauhankirjeiden ja -neuvotteluiden” taantumukselliseta huijausta, sitten ”pyytäen poliittista ratkaisua sodasta nouseviin ongelmiin”, toisin sanoen armahdusta, ja sitten kyhäämällä revisionistisen farssin liikkeestä perusoikeuksien puolustamiseksi ja armahdukseksi, yrittäen laillistaa itsensä ja osallistua taantumuksellisiin vaaleihin Movadefina ja vuodesta 2012 myös ryömiä vastavallankumouksellisen ronderon, Pedro Castillo Terronesin perässä, pyrkien kaappaamaan Sutep:n taistelukomitean, minkä he saavuttivat opettajien lakossa 2017, jonka he pettivät pomojen (vanhan valtion) palveluksessa. Jatkaen vanhan valtion palvelemisen mustaa tietään, ne menivät muodostamaan osan opportunistisesta puoleesta, rötösherra Cerrónin ja tämän suvun omistamasta Perú Librestä, astumaan virkoihin vanhan valtion ja sen taantumuksellisen hallituksen palveluksessa, ja asettamaan itsensä imperialismin ja taantumuksen kolmen välttämättömän tehtävän palvelukseen: byrokraattisen kapitalismin jälleenpakottamiseksi, vanhan valtion järjestämiseksi uudestaan, sekä tuhoamaan kansansodan, pääasiassa yrittäen antaa sille “lopullinen isku” tuhoamalla puheenjohtaja Gonzalo.

Me tuomitsemme: että opportunisti vastavallankumouksellinen Pedro Castillo Terrones, astuttuaan Perun vanhan valtion presidentin virkaan, otti tehtäväkseen viedä päätökseen puheenjohtaja Gonzalon salamurhan ja ilmoittaa hänen kuoleman. Nyt, syy ensimmäiseen ministerikabinettiin tuollaisella koostumuksella, selvästi suuremmalla salaisella yhteistyöllä suurporvariston fraktioiden ja ryhmittymien välillä (hallitus ja ns. “oppositio”), on paremmin selitetty, kuten ovat pääministeri Bellidon, Cerrónin Perú Libren työrukkasen, sanat, hänen sanoessaan omalle kabinetilleen: että se oli “shokkikabinetti” so. siirtymävaiheen sellainen. Samaa voidaan sanoa “oppositio”-enemmistöisen parlamentin luottamusäänestyksestä, Movadefin jäsenten vierailuista ministeriöissä, rotta-Miriamin pyynnöistä koskien puheenjohtaja Gonzaloa, “opposition” edustajien lehdistömonopolin niin kutsuttu “terruqueo” (“terroristiksi”/vallankumoukselliseksi leimaaminen, suom. huom.) taantumuksellisen hallituksen jäseniä ja muita edustajia kohtaan so. savuverhona synkän suunnitelman loppuunviemiselle.

Puheenjohtaja Gonzalo, tultuaan jenkki-CIA:n ohjaaman pidätyksen vangitsemaksi, piti puheensa 24. syyskuuta 1992, mikä loistaa voittoisana ja uhmakkaana maailman edessä, sekä taisteluaseena kommunisteille, taistelijoille ja joukoille, kutsuen jatkamaan kansansotaa sen puolesta mitä olemme, muodostumassa olevia kommunisteja, ja painottaen että niiden jotka pysyvät, täytyy ja he voivat jatkaa tehtävää, panna täytäntöön sovittu ja kehittää kansansodan suunnitelmia.

Toinen kerta, kun hän pystyi ilmaisemaan itseään vartijoidensa lievästä valppauden puutteesta johtuen, oli uuden oikeudenkäynnin aloittamisen yhteydessä marraskuussa 2004, suullinen oikeudenkäynti joka kävi turhaksi, sillä puheenjohtaja Gonzalo nosti tunnukset “Eläköön maoismi! Eläköön PKP! Eläköön kansansota!”

Puheenjohtaja Gonzalo ei koskaan tunnustanut taantumuksellisten tuomarien ja oikeusistuinten auktoriteettia asettaa häntä tuomiolle, hän esitti aina itsensä PKP:n ja kansansodan johtajana, ja näin ollen hän ei koskaan allekirjoittanut mitään pyyntöä armahdukselle tai laupeudelle vihollisiltaan. Ei hän eikä PKP ikinä pyytäneet hänen vapauttaan vanhan tilanherrain-byrokraattien valtion imperialismia, pääasiassa jenkki-imperialismia palvelevilta viranomaisilta.

PKP:n ja PKL:n (luomanaan organismina) nostama tunnus kampanjassa hänen pidätyksensä ensi hetkistä lähtien on: Puolustakaa puheenjohtaja Gonzalon johtoa ja kaikkivoipaa gonzalon ajattelua! Puolustakaa puheenjohtaja Gonzalon elämää ja terveyttä!

Puolue, kovassa kahdenlinjan taistelussa Perussa ja VIL:ssä ja KKL:ssä, teki selväksi että kyse ei ollut kenenkään nahan puolustamisesta, vaan puheenjohtajan puolustamisesta puolueen ja vallankumouksen johtona. OOL-rotat ovat aina yrittäneet kylvää sekavuutta tässä suhteessa voidakseen vastustaa kahta yhtynyttä ja erottamatonta kampanjaa, kampanjaa maoismin puolesta ja kampanjaa puheenjohtaja Gonzalon puolesta, sillä he ovat maoismin, puheenjohtaja Gonzalon, gonzalon ajattelun, PKP:n ja kansansodan verivihollisia.

Puheenjohtaja Gonzalo on, kuten hän on itse opettanut, maksanut hinnan jonka kansansodan kehittäminen vaatii, jonka puolueen yleisen uudelleenorganisoinnin konkretisointi vaatii, murskaamalla yhdysvaltalaisimperialismin johtaman matalan intensiteetin vastavallankumouksellisen sodan, jota taantumus käy nojautuen revisionistisen ja kapitulationistisen OOL:n palvelukseen.

Puheenjohtaja suurena kommunistijohtajana, yhdistäen teorian ja käytännön, on täyttänyt opettamansa: hän on ansainnut paikkansa, se on sodan perusperiaate joka saa meidät näkemään kuinka yhteinen hyvä välttämättä vaatii osan uhrauksen. Hänen oman elämänsä antaminen on kutsu pitäytyä kansansodassa, hänen verensä on anteliaasti vuodatettu; hän on antanut elämänsä, verensä; näin ollen näemme kuinka punaista hänen verensä on, kuinka punaista on puheenjohtajamme, vallankumouksellisten ja kommunistien veri. Kuten hän opetti, se on virrannut saadakseen Uuden vallan kantamaan hedelmää keskuudessamme, mutta se on myös virrannut anteliaasti valaistakseen maailmaa, sillä sitä hän tekee. Puheenjohtaja on saavuttanut korkeimman ilmauksen, mitä voi saavuttaa kannattaakseen sitä mihin uskoo: antaa elämänsä. Puheenjohtaja Gonzalon elämä, kuten puolueen toverit, KVA:n taistelijat ja joukkojen toverit, kuten hän sanoi: “ovat sankarillisia elämiä, hyvin elettyjä, kunniakkaasti käytettyjä ja, ennen kaikkea, sinetöity taistelukentällä kommunismia kylväen”.

Sitoutumisemme antamaan elämämme puheenjohtaja Gonzalon johtajuuden ja hänen kaikkivoipan gonzalon ajattelun puolustamiseksi, kahden yhdistyneen ja erottamattoman kampanjan kehittämisen jatkamiseksi, so. kampanja maoismin ja kampanja puheenjohtaja Gonzalon puolustamiseksi, suuntautuen revisionistisen ja kapitulationistisen OOL:n rottien johtamaa uutta revisionismia vastaan. Osoitamme revisionistista ja kapitulationistista OOL:aa vastaan Perussa, uuden revisionismin päätä maailman tasolla, joka kieltää kolmannen maailman maiden puolikoloniaalisen ja puolifeodaalisen luonteen, sanoen että nämä ovat lakanneet olemasta sellaisia johtuen “uusliberalismista” ja että Perussa, johtuen myös kansansodasta, puolifeodaaliset suhteet tulivat tuhotuiksi ja Perusta tuli riippuvainen kapitalistinen maa ja että “nykyinen taistelu on demokraattisista oikeuksista, uudesta perustuslaista ja suvereniteetista”. Nämä luopiot kiistävät minkä maoismi ja gonzalon ajattelu ovat asettaneet, että niin kauan kuin demokraattista vallankumousta ei ole täytetty vallan valtaamisella koko maassa, imperialismin ylivalta, byrokraattinen kapitalismi ja puolifeodalismi eivät tule olemaan tuhottuja. Perussa, siellä missä taantumus on jälleenpystyttänet vanhan vallan, se on näin ollen jälleenpystyttänyt vanhat tuotantosuhteet, so. puolifeodalismin. Uusi revisionismi kieltää kansainvälisesti kehittyvän vallankumouksellisen tilanteen. Toisin sanoen, se kieltää vallankumouksen pääsuuntauksena, se kieltää maailmanvallankumouksen uuden suuren aallon, se kieltää maailmanvallankumouksen strategisen offensiivin, se kieltää pääristiriidan, se kieltää demokraattisen vallankumouksen, se kieltää maakysymyksen kolmannen maailman maissa ja näin ollen kieltää proletaarisen maailmanvallankumouksen. He ovat vastavallankumouksellisia luopioita.

Vastoin OOL:n vehkeilyjä käyttää, kuten jokainen revisionisti ja vastavallankumouksellinen tekee, kuoleman olosuhteita esittääkseen OOL:n pään Miriamin “seuraajana”, toistamme varoituksen edellisestä kommunikeastamme joka sanoo: “tätä taustaa vasten, jos vihollinen meinaa viedä päätökseensä puheenjohtaja Gonzalon salamurhan ja he tulevat menemään niin pitkälle että esittävät jonkin mammutin “hänen viimeisenä tahtonaan” rotta Miriamin kautta – meidän on muistettava pahamaineinen Leninin testamentti, jota häne ei ikinä sanellut koska hän ei voinut ilmaista itseään. KKL on hyvin valmistautunut antamaan tarkan vastauksen näihin hirveyksiin. Haluamme muistuttaa heitä jotka valmistelevat ja avustavat tätä synkkää rikollista suunnitelmaa, että kun aika koittaa, hinta joka heidän täytyy maksaa tulee olemaan suhteutettu heidän iljettämään toimintaansa eikä kukaan voi estää jokea tulvimasta”.

Vahvistamme että: Vallitseva yhteiskuntajärjestys, imperialistinen maailman järjestelmä, yhdysvaltalaisimperialismi koko maailman kansojen yhteisenä vihollisena, on aikansa elänyt ja mätä ydintään myöten, se pysyy pystyssä palkkasoturiarmeijoiden verisillä pistimillä jotka tulevat olemaan voimattomia edessämme. Kuka tahansa joka katsoo maailmaa tänään tulee näkemään että kohtaamme tilanteen missä proletaarinen maailmanvallankumous on ainoa tie ulos, ainoa tie ihmiskunnalle, ja että objektiivisten ja subjektiivisten olosuhteiden kehitys maailmassa ovat suotuisia vallankumoukselle. Näin ollen, vahvistamme välttämättömyyden Yhdistyneen maolaisen kansainvälisen konferenssin varhaiseksi toteuttamiseksi ja tulevan Proletariaatin uuden kansainvälisen järjestön syntymiseksi.

Lupauksemme:

Kohotamme johtomme, puheenjohtaja Gonzalon sankarillisen esimerkin elämän antamisesta kansansodalle, demokraattiselle vallankumoukselle, sosialistiselle vallankumoukselle ja kommunismille, yhdymme siihen Perun kansansodan ja proletaarisen maailmanvallankumouksen kaikkien sankarien elämien kanssa, “otamme nuo elämät, tuon esimerkin, tuon veren, ja annamme heidän tulla lihaksemme, niin että he voivat kiihottaa omia mieliämme ja saada tahtomme yhä kiivaammaksi, niin että tuo polku jonka on avanntu pyrkimys jota ei ole koskaan täällä nähty ja joka tulee olemaan vuosisatojen ällistys, tulee olemaan se polku jonka seuraamista jatkamme kunnes täytämme heidän ottamansa tehtävän. Paras kunnianosoitus mitä voimme antaa heille, ja annamme sitä heille tänään, on pitäytyä sillä tiellä, sillä kurssilla, ja me emme tule pysähtymään, toverit, puolueena, luokkana, joukkoina, emme tule pysähtymään yhdessä kansainvälisen proletariaatin kanssa, yhdessä kommunististen puolueiden ja maailman kansojen valtavien joukkojen kanssa, ja me emme tule pysähtymään ennen kommunismia. Olkoon tämä vaka sitoutuminen jonka teemme tänään, jälleen kerran, tässä kongressissa, kunnianosoitus kansansankareille”. Puolueen yleisen uudelleenorganisoinnin puolesta ksansansodassa ja sitä varten, tappavassa taistelussa revisionistista ja kapitulationistista OOL:aa vastaan.

Kunnia ja ylistys puheenjohtaja Gonzalolle!

Eläköön suuren johtomme puheen 24. syyskuuta 1992 29. vuosipäivä, mikä loistaa voittoisana ja uhmakkaana maailman edessä kommunistien, taistelijoiden ja joukkojen taisteluaseena!

Eläköön marxismi-leninismi-maoismi, gonzalon ajattelu!

Eläköön Perun kommunistinen puolue!

Eläköön kansansota!

Alas revisionistinen ja kapitulationistinen oikeisto-opportunistinen linja!

Perun kansanliike

Syyskuu 2021

This entry was posted in Käännökset. Bookmark the permalink.