Gabriel Boric, ilmaus kesytetystä vasemmistosta

Chilen vanhan valtion presidentti Gabriel Boric

Gabriel Boric voitti Chilen presidentinvaalit joulukuussa 2021. Monet pitävät häntä todella “vasemmistolaisena” vaihtoehtona. Hän ei kuitenkaan oikeasti ole mitään muuta kuin Chilen vanhan valtion kätyri, joka esiintyy vallankumouksellisena. Tämän vuoksi julkaisemme Ecuadorin kansan taisteluiden puolustusliiton (FDLP) aiheesta julkaiseman kirjoituksen. Käännös on epävirallinen, alkuperäinen kirjoitus on luettavissa espanjaksi täällä.

Despotismi on viimeisenä päivänä samanalaista kuin ensimmäisenä“. Tämän oletusarvon ottivat Ecuadorin patriootit, jotka tekivät analyysiä siitä mitä Ecuadorin riippumattomuus Espanjan kolonialismin suhteen merkitsisi.

Tänään Chilessä tuo iskulause tulee todeksi. VasemmistolainenGabriel Boric, Chilen kommunistisen puolueen (revisionistisen, parlamentaristisen) tukemana, onnistui pääsemään Chilen presidentiksi, tuon puolifeodaalisen puolisiirtomaan presidentiksi, jossa on käyty jatkuvia kamppailuja valtion uudistamiseksi.

Boricin voitto on osoitus siitä, että Chilen vanha valtio on uudistusten tarpeessa, jotta se voi hetken hengittää, jotta byrokraattisen kapitalismin ja suurtilallisten vanha diktatuuri voi jatkua.

Ei mitään uutta auringon alla“. Chilessä on ollut sotilasdiktaattoreita ja byrokraattisen porvariston edustajia, mukaan lukien Allende (aikaisempi peilikuva). Siksi ei ole outoa, että nyt on päällikkönä kesytetty kotieläin “kommunisti”, joka haluaa jatkaa massojen pitämistä byrokraattisella polulla, suurporvariston ja suurtilallisten demokratiassa. Antaen levittää näiden ideologiaa, jota edustaa bolivarismi ja 21.vuosisadan sosialismi.

Emilio Recabarren rakentamasta Chilen vanhasta kommunistisesta puolueesta on tullut alkuperäisen puolueen täydellinen vastakohta. Se on vanhan valtion ja imperialismin todellinen liittolainen, se on este massojen luokkataistelussa, ja se on todellinen este Chilen vallankumouksen kehityksessä.

Chilen proletariaatin on liityttävä mukaan tielle kommunistisen puolueen rekonstituoimiseksi, tämä tehtävä on tänään punaisen fraktion käsissä. Ainoa todellinen mahdollisuus joka vie proletariaatin, köyhät talonpojat, kansalliset vähemmistot ja muut sorretut ihmiset rappusia ylöspäin on kansansota kommunismiin asti.

GABRIEL BORIC JA KOIRAT UNEKSIVAT KESYTETYSTÄ VASEMMISTOSTA, REFORMISMISTA JA REVISIONISMISTA

TIE DEMOKRATIAAN: VALMISTAUTUKAA KANSANSOTAAN!

ELÄKÖÖN MARXISMI-LENINISMI-MAOISMI!

ELÄKÖÖN PUHEENJOHTAJA GONZALO!

KAIKKI ILMAN VALTAA ON ILLUUSIOTA!

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.