24. SYYSKUUTA 2021: KANSAINVÄLINEN TOIMINTAPÄIVÄ PUHEENJOHTAJA GONZALOLLE

Julkaisemme suomennoksen tärkeästä kutsusta (käännetty englannista).

Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen!

24. SYYSKUUTA 2021: KANSAINVÄLINEN TOIMINTAPÄIVÄ PUHEENJOHTAJA GONZALOLLE

HÄNEN KUNNIAKKAALLE RIEMUVOITOLLEEN MAOISMIN, KANSANSODAN, PKP:N JA PROLETAARISEN MAAILMANVALLANKUMOUKSEN PUOLESTA, SEKÄ HÄNEN PUHEENSA 29. VUOSIPÄIVÄN JUHLISTAMISEKSI

Tämän kuukauden yhdentenätoista, puheenjohtaja Gonzalo antoi elämänsä haalistumattomalle marxismi-leninismi-maoismille, puolueelle, kansansodalle ja proletaariselle maailmanvallankumoukselle lopullisessa loistavassa taisteluhaudassa Callaon meritukikohdassa.

Taantumuksellinen hallitus, opportunisti “rondero” Pedro Castillo Terrones päänään, on vienyt päätökseensä vastavallankumouksellisen suunnitelmansa puheenjohtaja Gonzalon tuhoamiseksi, pyrkien tuhoamaan johdon ja hänen kaikkivoipan ajattelunsa. Uhraamalla oman elämänsä, puheenjohtaja Gonzalo on murskannut CIA:n-jenkkien-perulaisen taantumuksen-OOL:n suunnitelman.

Syvimmällä luokkavihalla me murskaamme, tuomitsemme ja torjumme tämän kauhean ja käsittämättömän rikoksen puheenjohtaja Gonzaloa vastaan, joka vietiin päätökseensä Perun vanhan valtion presidentin, Pedro Castillo Terronesin mandaatilla. Tämä opportunismin johtama taantumuksellinen hallitus on riisunut kaikki naamionsa peittääkseen itsensä vastavallankumouksellisella kansanmurhanhimoisella pahamaineisuudella, jota sen mitkään edeltäjät eivät halunneet ottaa kontolleen, emuloiden vain herraansa, fasistia, kansanmurhanhimoista maanpetturia Alberto Fujimoria. Kansa ja vain kansa tulee kansansodalla antamaan riittävän rangaistuksen valtavasta ja häpeällisestä rikoksesta kaikille näille kurjille imperialistitaantumuksellisille ja OOL:n petturirotille.

Äärimmäisellä julmuudella lähes 29 vuotta toteutettu taantumuksellinen suunnitelma murskautui aina suuren proletaarisen johtajan, suuren kommunistin hurjaan vastarintaan, joka tultuaan Perun vanhan valtion sotavangiksi muunsi Callaon meritukikohdan keskitysleirin lopulliseksi loistavaksi taisteluhaudaksi.

Sankarillisella uhraruksellaan puheenjohtaja Gonzalo on murskannut revisionististen ja kapitulationistisen oikeisto-opportunistisen linjan, jota rotta-Miriam johtaa. OOL, joka kutsui lopettamaan kansansodan, hyläten puheenjohtaja Gonzalon, maoismin, gonzalon ajattelun, PKP:n ensimmäisessä kongressissa hyväksytyn puolueyhtenäisyyden perustan, kaikki vaihtokauppana paremmista vankilaolosuhteista, parkuen polvillaan armahdusta palvellakeen imperialismin ja taantumuksen suunnitelmia tuhota puoluejohto ja gonzalon ajattelu, palvellen puheenjohtajan absoluuttista ja jatkuvaa eristämistä lähes 29 vuotta.

Puheenjohtaja Gonzalo, kuten näiden yli 41 vuoden kansansodan ajan esiin astuneet kommunistit, taistelijat sekä joukkojen pojat ja tyttäret, kohottaen ideologiaa, rohkeutta ja sankarillisuutta uhmakkaasti sodan tulisessa haasteessa, antoi elämänsä kansansodalle.

Puheenjohtaja Gonzalo on voittanut suuren poliittisen, sotilaallisen ja moraalisen voiton maoismille, Perun kommunistiselle puolueelle, kansansodalle, demokraattiselle vallankumoukselle keskeytymättömällä marssilla sosialismiin ja kommunismiin, luokalle, Perun kansalle ja maailman kansoille, kansainväliselle kommunistiselle liikkeelle. Syyskuun 11. tullaan muistamaan maapallon kommunistien toimesta tästä suuresta historiallisesta merkityksestä jolla on universaali laajuus, joka on ajanjakson päättyminen ja vallankumousten uuden ajanjakson alkamisen merkki.

Kutsumme kansainvälisen kommunistisen liikkeen puolueita, vallankumouksellisia ja maailman kansoja toteuttamaan yhdistyneesti Kansainvälisen kampanjan puheenjohtaja Gonzalon johdon ja hänen kaikkivoipan ajattelunsa puolustamiseksi, mikä alkaa kansainvälisellä toimintapäivällä tänä 24. syyskuuta, päivänä joka juhlistaa puheenjohtaja Gonzalon puheen 29. vuosipäivää, joka loistaa voitokkaana ja uhmakkaana maailman edessä, taisteluaseena kommunisteille, taistelijoille ja joukoille. Yhdistykäämme korkeimmalle huipulle nostetun todella punaisen – jopa vieläkin punaisemmaksi tulleen sen veren myötä, jota puheenjohtaja Gonzalo on vuodattanut sankarillisesti, historiallisesti vuolaina virtoina – maoismin lipun alla.

Kutsumme Kansainväliseen toimintapäivään aloituksena kampanjalle, jonka tulee ilmaista ja kunnioittaa puheenjohtaja Gonzalon elämää ja työtä, hänen sankarillisessa kuolemassaan valloitettua suurta riemuvoittoa.

Kansainvälisen toimintapäivän tulee juhlistaa puheenjohtaja Gonzalon voittamaa poliittista, sotilaalllista ja moraalista voittoa Perun kansansodalle. Hänen sankarillinen kuolemansa valaisee ja järisyttää maailmaa, antaen meille suuren voiton proletaarisen maailmanvallankumouksen puolesta, maoismin, kansansodan ja puolueen puolustamiseksi, ja raikuvana iskuna imperialismia, taantumusta, ja sen lakeijoita uudessa revisionismissa joita globaalisti johtavat revisionistisen ja kapitulationistisen OOL:n rotat.

Ikuinen kunnia ja ylistys puheenjohtaja Gonzalolle!

Kansansota kommunismiin asti!

Perun kommunistinen puolue

Brasilian kommunistinen puolue (punainen fraktio)

12. syyskuuta 2021

 

This entry was posted in Käännökset, Perun kommunistinen puolue, Vuosipäivät. Bookmark the permalink.