Hampurissa vastustettiin 10 vallankumouksellisen vangitsemista ja muistutettiin muista poliittisista vangeista

1.elokuuta Hampurissa järjestettiin kaksi tapahtumaa, jotka vastustivat tukahduttamistoimia, joita on asetettu Turkin vallankumouksellista liikettä vastaan.Turkin ja Saksan liittotasavallan vallankumoukselliset kokoontuivat varhain iltapäivällä Holstenglacisissa Hampurin keskustassa, missä poliittinen vanki Erdal Gökulu on pidätettynä. Puheissa vastustettiin 10 vallankumouksellisen vangitsemista niin kutsutussa TKP / ML-prosessissa. Huomiota kiinnitettiin myös Varavara Raon ja G.N Saibaban tilanteeseen, joita Intian vanha valtio pitää vankeina olosuhteissa, jotka ovat vaarantaneet heidän terveytensä.

Hamburg Kundgebung Anwälte des Volkes Türkei August2020 1

Hamburg Kundgebung Anwälte des Volkes Türkei August2020 2

Iltapäivällä järjestettiin toinen mielenosoitus, jonka turkkilaiset vallankumoukselliset järjestivät. Altonan rautatieasemalla kiinnitettiin jälleen huomiota kansan lakimiesten tilanteeseen ja osoitettiin solidaarisuutta Turkin vallankumouksellisille vangeille, joihin Turkin vanha valtio ja Saksan liittotasavalta kohdisti tukahduttamistoimia. Tapahtumassa myös Saksan liittotasavallan proletaariset vallankumoukselliset osallistuivat rinnakkain turkkilaisten tovereiden kanssa taantumuksen tukahduttamistoimia vastaan.

Teoksessaan “Laajentakaa rohkeasti japanilaisvastaisia voimia ja vastatkaa kovakalloisten antikommunistien hyökkäyksiin” (1940) puheenjohtaja Mao on selittänyt periaatteen taistelusta vastaamalla samalla mitalla takaisin. Kun taantumus vangitsi 10 vallankumouksellista syytettyinä TKP/ML:N jäsenyydestä, me muistutamme kaikista poliittisista vangeista ja vaadimme heidän vapauttamistaan. Kuten Mao on sanonut: ”…Meidän täytyy käydä määrätietoista taistelua vastaten samalla mitalla takaisin kaikkiin kovakalloisten antikommunistien taantumuksellisiin lakeihin, määräyksiin, propagandaan ja sanallisiin hyökkäyksiin…”Kuten vallankumoukselliset Hampurissa ja maailmalla ovat soveltaneet taktiikkaa vastaamisesta samalla mitalla takaisin, mekin muistutamme kaikista poliittisista vangeista.

Intian vanha vatio on vanginnut Hany Babu Musaliyarveettil Tharayilin, Delhin yliopiston englannin kielen professorin. Hänet vangittiin samojen syytteiden johdosta, kuten ,myös vangittiin vallankumoksellinen runoilija Varavara Rao. Heitä syytetään osallistumisesta tapahtumaan 31.joulukuuta 2017, jossa pidettiin ”provokatiivisia puheita”. Hänen kotinsa ratsattiin ja sieltä otettiin materiaalia, joka liittyi Komitea G.N. Saibaban puolustamiseksi ja vapauttamiseksi jäsenyyteen. Oikeus on päättänyt pitää Babun oikeuden huomassa ainakin 21. elokuuta asti. Intian vanha valtio on vainonnut muitakin älymystöä, kuten Varavara Raota ja G.N. Saibabaa ja on syyttänyt heitä olevansa Intian kommunistisen puolueen jäseniä(Maolainen).

Irlannin tasavaltalainen Liam Campbell on edelleen vangittuna ja suunnitelmat hänen luovuttamiseksi Liettuaan on edelleen voimassa. Seuraava oikeudenkäynti on määrätty vasta ensivuoden tammikuulle 19.päivälle.

Austinissa puolestaan mielenosoitukseen osallistumisen seurauksena, kolme toveria vangittiin. Heidän vangitsemisensa ei ole tukahduttanut vallankumouksellisten toimintaa, vaan se on antanut potkua vallankumouksellisten taisteluille ympäri maailmaa. Vangittujen puolustamiseksi on tehty useita solidaarisuustoimia ja protestoitu äänekkäästi.

On tarpeen muistuttaa vallankumouksellisen Georges Ibrahim Abdallahin vangitsemisesta. Hänen rikoksensa on taistella Palestiinan vapauden puolesta, imperialismia vastaan. Georges Abdallah, 36 vuoden vankeuden jälkeen, on pisimpään vangittuna oleva poliittinen vanki Euroopassa. Muistakaamme myös, että Abdallahin vankina pitäminen on vastaan jopa Ranskan lakia!

Chilen vanha valtio on vanginnut maidensa pakkolunastamista vastaan taisteleva alkuperäiskansaa mapucheja. He ovat edelleen vangittuina Angolin, Temucon ja Lebun vankiloissa ja jatkavat nälkälakkoaan. Heidän terveytensä on uhattuna ja tämän vuoksi solidaarisuustoimet heidän taisteluidensa puolesta ovat käynnissä. Chilessä on marssittu ja tukittu teitä maaseudulla.

Puheenjohtaja Gonzalo, joka johti Perun kommunistista puoluetta ja Perun vallankumousta, on ollut taantumuksen vankina jo 28 vuotta Callaossa. Gonzalo ei ole koskaan tänä aikana laskenut marxismi-leninismi-maoismin punaista lippua.

Vapaus kymmenelle “TKP/ML”-vangille!

Vapaus Erdal Gökululle! Vapaus Musa Asoglulle!

Vapaus G.N. Saibaballe ja Varavara Raolle!

Vapaus mapuche-vangeille!

Vapaus Georges Ibrahim Abdallah’lle!

Pysäyttäkää Liam Campbellin luovuttaminen!

Puolustakaa Austinin kolmea maalitettua!

Puolustakaa puheenjohtaja Gonzalon elämää ja terveyttä!

Vapaus kaikille poliittisille vangeille!

This entry was posted in Uutiset and tagged . Bookmark the permalink.